Nieuws

Een herfstopruiming is ideaal om je huis te ontdoen van overbodige spullen die je misschien zelfs nog een tweede leven kunt geven. Zorg alleen dat je voorbereid aan de slag gaat!
Veilig verhuizen? Je kunt het altijd zelf, maar om ongelukken en brokken te vermijden kies je maar beter voor een professionele verhuisdienst.
Met de juiste veiligheidstips maak je van verhuizen een avontuur met een minimum aan risico’s. Wie wil nu niet zo snel mogelijk terecht kunnen in zijn of haar nieuwe stek? Maar haast en spoed zijn zelden goed.
Inpakmateriaal is een absolute must voor wie een vlotte verhuis wil. Deze tools en producten heb je zeker nodig in huis als je alles vlot wil laten verlopen.
Ontdek hoe Dockx Movers je verhuis gemakkelijker maakt met het juiste verhuismateriaal. Handige tools, duurzame dozen en professionele service.
Alles over verhuisdozen, welke moet je nu kiezen voor welke gelegenheid? Verhuisfirma Dockx Movers zet ze op een rijtje.
Verhuizen kan vaak stresserend zijn. Maar wist je dat dit ook heel wat onverwachte voordelen met zich meebrengt? Lees de blog van Dockx Movers waarin we alle positieve aspecten van verhuizen toelichten.
Ben jij ook iemand die de lentekriebels voelt als de dagen wat langer en zonniger worden? Je hebt meer energie, je wilt naar buiten en genieten van de warmte en de natuur. Niet gek dus dat je ook binnen meer ruimte wilt creëren en de donkere winterdagen achter jou wilt laten door alles licht en luchtig te maken. Maar hoe begin je aan een grote opruimbeurt?
Waarom je meubels bewaren? Wat zijn de voordelen van meubelbewaring? Wanneer doe je het en wie kan je helpen? In deze nieuwe blog zet Dockx Movers de voordelen van meubelbewaring even op een rijtje.
Verhuis tijdens de winter? In de nieuwe blog geeft verhuisbedrijf Dockx Movers verhuistips waardoor je stress kan vermijden. Verhuizen wordt een koud kunstje!
Hoe was 2022? En wat heeft 2023 in petto? Het jaaroverzicht van Dockx Movers. 2022 was bijzonder druk voor Dockx Movers, en ook 2023 belooft een jaar met veel potentieel te worden.
Verhuizen met kinderen is vaak echt een uitdaging. Wij hebben enkele tips op een rijtje gezet om een verhuis met kinderen praktischer en leuker te maken.
Een bedrijfsverhuis gaat er net iets anders aan toe dan een particuliere verhuizing. Je moet bijvoorbeeld een draaiboek opstellen om de kantoorverhuis in goede banen te leiden. Om 'stilstand' in je firma te beperken, kan je een beroep doen op professionele verhuizers. Dockx Movers geeft je graag enkele tips om je kantoorverhuis vlekkeloos te laten verlopen!
Jozef Dockx doet uit de doeken hoe de begindagen van Dockx Rental eruit zagen en hoe de volgende generatie het familiebedrijf nu de juiste richting uitstuurt.
Met een verhuislift van een professionele verhuispartner als verhuisfirma Dockx Movers verloopt de verhuizing van je inboedel naar een hogere verdieping moeiteloos!
Je verhuis goed voorbereiden is een vlot(ter) verhuisproces garanderen. Er zijn namelijk heel veel elementen waar je maar beter rekening mee houdt. Verhuisfirma Dockx Movers zet ze op een rijtje.
Dockx Movers is een verhuisfirma en de beste partner in de stressvolle periode die een verhuis altijd is, maar ook een werkgever om ‘u’ tegen te zeggen. Tom Dockx, gehuwd, vader van twee én neef van Sarah en Joeri Dockx, gaat al vier jaar lang elke dag met veel goesting werken als lead dispatcher bij Dockx Movers.
Inpakken en verhuis zijn twee begrippen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Maar hoe pak je dat efficiënt aan?
Sarah Dockx was 24 jaar toen ze onderaan de ladder van het familiebedrijf startte. Samen met haar broer Joeri bouwt ze Dockx uit. Sarah is ondertussen Managing Director bij Dockx Movers en liefhebbende mama. Waar haar passie voor het ondernemen vandaan komt en hoe ze de toekomst van verhuizingen ziet, lees je hier.
Tijdens zijn job als agent bij Dockx Rental vond Marco na 5 jaar meer zijn gading in het verkopen van verhuizen. Al snel volgde een overstap naar Dockx Movers, waar Marco intussen al 12 jaar lang dagelijks nog steeds met even veel enthousiasme en passie de verhuisbalie bemant.
Yamal, 48 lentes jong, draait al sinds jaar en dag met veel enthousiasme mee met de Dockx Movers ploeg in Antwerpen. Het is een zonnige maandagnamiddag, als Yamal na een woningverhuis om 15u00 voldaan op het depot terugkomt. Tijd voor een korte babbel met deze goedlachse collega.