Home » Bedrijf verhuizen

Bedrijfsverhuizingen en
openbare instellingen

Home » Bedrijf verhuizen

Bedrijfsverhuizingen en openbare instellingen

Home » Bedrijf verhuizen

Bedrijfsverhuizingen en openbare instellingen

Eenmalige bedrijfsverhuizing totaalaanpak

Uw bedrijf of kantoor verhuizen? Dat moet snel, efficiënt en ordelijk gebeuren zodat u snel weer aan het werk kunt op uw nieuwe locatie. Dockx Movers is uw ideale partner en heeft jarenlange ervaring in het professioneel verhuizen van overheden, kantoren en bedrijven.

Projectmatige aanpak

Elke projectverhuizing is uniek. Daarom duiden wij voor u een persoonlijke projectleider aan die uw contactpersoon blijft tijdens de verhuis en deze coördineert.

Draaiboek

Onze projectleider neemt alle details met u door en ‘vertaalt’ uw kantoorverhuis naar een degelijk en doordacht draaiboek.

IT Materiaal

Wij beschikken over een uitgebreide kennis en assortiment van materialen om uw informatica op een secure en veilige manier te verhuizen.

IT Materiaal

Wij beschikken over een uitgebreide kennis & assortiment van materialen om uw informatica op een secure en veilige manier te verhuizen.

Flexibiliteit tijdens uitvoering

We zorgen ervoor dat uw activiteit zo min mogelijk wordt geimpacteerd tijdens de verhuis. Onze verhuizen werken discreet en op vakkundig tempo.

Flexibiliteit

We zorgen ervoor dat uw activiteit zo weinig mogelijk belast wordt tijdens de verhuis. Onze verhuizers werken discreet en op vakkundig tempo.

Professionele verpakking en opslag

Onze professionele inpakkers verpakken uw waardevolle stukken op adequate wijze. Daarnaast bieden we eveneens opslagmogelijkheden voor uw meubilair.

Archiefbeheer / -vernietiging

Een verhuis is hét ideale moment om uw archief te reorganiseren en intern, of deels extern, onder te brengen. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Meubelmontage

Onze ervaren vakmannen genoten de nodige opleidingen om uw kantoormeubilair vakkundig te monteren.

Kantooropruiming

Wordt uw kantoor of gebouw ontruimd na de verhuis? Wij geven uw oud meubilair een tweede leven in de circulaire economie.

Afvalcontainers

Een bedrijfsverhuis brengt vaak heel wat afval met zich mee. We zorgen voor de nodige vuilcontainers of containers voor archiefvernietiging.

Doorgedreven partnerschap bij regelmatige interventies

Wij gaan verder dan enkel bedrijfs- of kantoorverhuizingen. Vinden er in uw bedrijf soms wijzigingen plaats zoals personeelsverschuivingen of optimalisaties van kantoorruimtes? Is er nood aan het ophalen of leveren van meubilair of installaties, opbouw van standen …? Dan is het aangenamer werken met een bedrijf dat de nodige ervaring heeft op deze gebieden, zoals Dockx Movers. Onze mensen doen net dat tikkeltje meer om uw noden om te zetten in daden.

Bekijk onze kantoorverhuis checklist

Met deze handige checklist verloopt uw verhuis efficiënt en zorgeloos.

Bekijk onze checklist voor een kantoorverhuis

Zorg dat uw verhuis efficiënt kan verlopen met deze handige checklist.

Zelf uw kantoorverhuizing organiseren

Wilt u uw bedrijfsverhuizing toch liever zelf doen? Bekijk dan onze tips zodat u er helemaal klaar voor bent.

Checklist kantoorverhuis

Voorbereiding is het halve werk. Download hier onze checklist voor kantoorverhuis met handige tips en reminders om uw verhuis tot in de puntjes voor te bereiden.

Geschikte verhuismaterialen

Zorg ervoor dat u beschikt over de juiste verhuisdozen en -materialen zoals plakband, bubbelfolie, inpakpapier ... Vergeet zeker ook geen etiketten zodat alles correct gelabeld kunnen worden. Zo kan u bij aankomst de dozen meteen aan een juiste plaats toewijzen.

In onze webshop vindt u een zeer uitgebreid gamma aan verhuisdozen- en materialen. Voor 13u bestellen is de volgende werkdag reeds geleverd.

De ideale verhuiswagen

Uw materiaal vlot en veilig vervoeren doet u het best met een voertuig dat beschikt over houten bindlatten. Zo gaan uw spullen niet verschuiven tijdens het rijden. Spaar eveneens uw rug en opteer voor een voertuig met laadklep.

Bij onze collega’s van Dockx Rental vindt u een uitgebreid aanbod verhuiswagens naar ieders wens. Huur er nog een aantal verhuislinten en verhuisdekens bij en u kan er zeker van zijn dat alles onbeschadigd op de nieuwe bestemming aankomt.

Verhuislift

Verhuist u van of naar een verdieping en hebt u tijdelijk een lift nodig om uw spullen op verdieping te krijgen? Opteer dan voor een verhuislift met vakbekwame liftoperator of een zelfbouwlift . Het gebruik van een externe lift werkt sneller, vlotter en vooral veiliger.

Onze extra diensten

Hieronder vindt u een overzicht van de extra diensten die we aanbieden om uw bedrijfsverhuis optimaal te laten verlopen.

Onze tevreden klanten

Geïnteresseerd?

Onze adviseurs helpen u graag verder.