Home » Meubelbewaring

Meubelbewaring

of

Wanneer komt meubelbewaring van pas?

  • Je gaat renoveren of verbouwen
  • Je gaat verhuizen en kan niet meteen op het nieuwe adres terecht
  • Je verhuist naar een kleinere woonoppervlakte
  • Je vertrekt voor korte of lange tijd naar het buitenland
  • Je wil orde scheppen in je woning/garage/tuinhuis/berging
  • Je zoekt als bedrijf opslagruimte voor overtollig kantoormeubilair, promotiemateriaal,…

Meubelopslag

Bij Dockx Movers kan u uw meubels laten stockeren in één van onze individuele bewaarcontainers.

Naargelang de spullen die u wenst te bewaren, kan u de keuze maken tussen bewaarcontainers van 10m³ en 30m³.

Dockx Movers is in de mogelijkheid om deze containers tot bij u te brengen zodat de goederen ter plekke in de container kunnen worden geladen, waarna ze veilig in ons magazijn worden opgeborgen.

Flexibele opslag

Dockx Movers begrijpt dat het vaak moeilijk te voorspellen is hoe lang uw goederen in bewaring zullen blijven. Daarom werken wij met flexibele contracten die u kan stopzetten wanneer u het wenst. U kan bij ons ook terecht voor korte periodes van opslag aangezien u al een meubelbewaringscontract kan aangaan vanaf één week.

Flexibiliteit betekent bij Dockx Movers ook dat u zonder probleem uw opslagcapaciteit kan aanpassen. Verhuist u toch al een aantal meubels naar uw nieuwe woning of groeit uw onderneming en heeft u nood aan meer stockageruimte? Dockx Movers biedt u de juiste oplossing en u kan zonder probleem wisselen naar een ander formaat van bewaarcontainer.

Beste zorg voor uw goederen

Dockx Movers garandeert een stofvrije en veilige opslag van uw goederen. De containers worden gestockeerd in ons verwarmd magazijn en zijn beveiligd tegen brand en diefstal.

Onze verhuizers zorgen ervoor dat alles professioneel ingepakt en gestapeld wordt in de bewaarcontainers voor een optimale bescherming van uw bezittingen. Bij Dockx Movers kan u tevens ook terecht voor een uitgebreid gamma aan verhuisdozen en inpakmateriaal volledig aangepast aan de goederen die u wenst te bewaren.

Geïnteresseerd?

Onze adviseurs helpen u graag verder.