Home » Meubelbewaring

Meubelbewaring

Dankzij de meubelopslag van Dockx Movers kan je makkelijk en veilig meubels stockeren. Of het nu gaat over een tijdelijke opslag van meubels bij renovaties en verhuizingen of meubelopslag voor langere periode zoals bij downsizing of langdurig verblijf in het buitenland. Wij bieden flexibele en veilige meubelbewaring, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is. Neem contact met ons op voor een opslagoplossing op maat.

of

Opslagruimte voor meubels

Bij Dockx Movers kan je je meubels laten stockeren in één van onze individuele bewaarcontainers. Naargelang de spullen die je wenst te bewaren, kan je de keuze maken tussen bewaarcontainers van 10m³ en 30m³.

Kleine container 10m³

Onze kleine opslagcontainer heeft voldoende plaats om heel wat spullen op te bergen. 

Grote container 30m³

In deze grote opslagcontainer kan je verschillende grote meubels opbergen. 

Flexibele contracten

Dockx Movers begrijpt dat het vaak moeilijk te voorspellen is hoe lang jouw goederen in bewaring zullen blijven. Daarom werken wij met flexibele contracten die je kan stopzetten wanneer je wenst. Je kan bij ons ook terecht voor korte periodes van opslag aangezien je al een meubelbewaringscontract kan aangaan vanaf één week.

Flexibiliteit betekent bij Dockx Movers ook dat je zonder probleem je opslagcapaciteit kan aanpassen. Verhuis je toch al een aantal meubels naar uw nieuwe woning of groeit uw onderneming en heb je nood aan meer stockageruimte? Dockx Movers biedt de juiste oplossing en je kan zonder probleem wisselen naar een ander formaat van bewaarcontainer.

Beste zorg voor uw goederen

Kies je voor een professionele partner zoals Dockx Movers voor de stockage van je meubels en goederen? Dan geniet je van heel wat voordelen en garanties:  

Bovendien zorgen onze verhuizers ervoor dat alles professioneel ingepakt en gestapeld wordt in de bewaarcontainers voor een optimale bescherming van uw bezittingen. Bij Dockx Movers kan je tevens ook terecht voor een uitgebreid gamma aan verhuisdozen en inpakmateriaal volledig aangepast aan de goederen die je wenst te bewaren.

Hoe werkt de opslag voor meubels bij Dockx Movers?

Je meubels laten stockeren bij Dockx Movers is simpel. Bekijk hieronder de verschillende stappen zodat je perfect weet wat er gebeurt.

Eenvoudig reserveren

Reserveer je opslag makkelijk telefonisch. Kies uit een container van 10m³ of 30m³.

Vul de container

Dockx Movers kan de containers tot bij je thuis brengen zodat de goederen ter plekke in de container kunnen worden geladen, waarna ze veilig in ons magazijn worden opgeborgen.

Inpakken en stapelen

Je kan ook beroep doen op onze verhuizers om je spullen professioneel te laten inpakken en te stapelen in de bewaarcontainers.

Goederen afhalen

Heb je iets nodig uit de opslagplaats? Bel 48u op voorhand zodat we jouw container kunnen klaarzetten.

Meubelbewaring versus self storage

Op zoek naar de perfecte opslagoplossing voor jouw spullen? Bij Dockx Movers begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we meubelbewaring aan als dé oplossing voor langdurige opslag tijdens verhuizingen, tijdelijke verblijven in het buitenland of wanneer je gewoon wat extra ruimte nodig hebt.

De voordelen van meubelbewaring bij Dockx Movers

Meubelbewaring in jouw regio

De containers worden bewaard in ons magazijn in Antwerpen (Wilrijk). We komen met de container tot bij je thuis om deze in te laden en dit in heel België.

Geïnteresseerd?

Onze adviseurs helpen je graag verder.