Verhuisdozen & verhuismateriaal

Het volledige gamma verhuisdozen, verhuismateriaal en verhuispakketten zijn te koop via de Dockx webshop of in de Dockx Service Shops. Voor 13u online bestellen en betalen is de volgende werkdag beschikken over de dozen en het verhuismateriaal.

Verhuislift met Dockx Movers lift-bediener

Heeft u nood aan een verhuislift met een Dockx Movers lift-bediener, maak dan een afspraak bij Dockx Movers, de verhuislift wordt bij u ter plaatse gebracht. Een ervaren vakman bedient de verhuislift. Wilt u uw verhuis sneller laten verlopen, schakel dan een extra verhuizer in.

  • Verhuislift reikt tot de 12e verdieping, max. ladderlengte: 9,5 m
  • Max. draagvermogen laadplatform: 200 kg
  • Laadplatform afmetingen, gesloten: 0,80 m x 1,20 m, open: 1,21 m x 2,02 m
  • 3-maandelijkse gekeurd door erkende controleorganisatie
  • Verhuislift heeft 10 m parkeerruimte nodig
  • Vraag vooraf een parkeerverbod aan bij uw gemeente
  • Gebruik van verhuislift is enkel mogelijk als er geen obstakels staan tussen de verhuislift en het raam waarlangs er verhuisd wordt

Zelfbouw verhuislift

De Dockx zelfbouw verhuisliften zijn te huur bij een aantal Dockx Service Shops. Lees aandachtig de bijhorende handleiding voor u aan de slag gaat met de zelf op te stellen en zelf te hanteren verhuislift.

Hoe werkt de verhuislift?

Download de handleiding met praktische richtlijnen voor het opstellen van de zelfbouw verhuislift of bekijk de handige demonstratie-film.

Verhuistips

VOOR UW VERHUIS VIA EEN LADDERLIFT

Als u zelf met een ladderlift wilt verhuizen, moet u met een aantal zaken rekening houden. Hoe verhuist u bijvoorbeeld met een ladderlift via een glazen balustrade? Of hoe verhuist u zware terrasplanten vanaf een verdiep? Bekijk de video’s en ontdek alle tips voor een veilige verhuis met uw verhuislift. Doet u toch liever beroep op een verhuisfirma? Neem contact op met Dockx Movers.

Nog meer verhuisvideo’s? Bekijk alle verhuistips en verhuisadvies van onze experten hier .

Verhuisdozen en verhuismateriaal

Verhuisbedrijf Dockx Movers heeft voor al uw spullen de juiste kartonnen doos: van boekendozen, serviesdozen en garderobedozen tot vrolijke kinderverhuisdozen en wijndozen. Voorzie ook een selectie van het juiste verhuismateriaal voor het veilig inpakken van uw inboedel. Denk aan matrasbeschermers, bubbelfolie, zijdepapier, tape en dekens. Maak een lijst van alle dozen en materiaal die u nodig heeft en koop uw verhuisdozen en verhuismateriaal hier. Als u die via de Dockx webshop aankoopt voor 13u dan kan u ze de volgende werkdag gratis afhalen in de Dockx Service Shop in uw buurt. Wilt u ze liever thuis laten leveren dan betaalt u € 7,5 leveringskosten.

Verhuistools

Dockx verhuurt verschillende verhuishulpmaterialen, om uw verhuis te vergemakkelijken en uw rug te sparen. Alle verhuisdekens, spanlinten, rolplanken, transpalletten en steekwagens zijn te huur in een Dockx Service Shop.

Geïnteresseerd?

Onze adviseurs helpen u graag verder.