Verhuislift nodig? Wij houden je ‘op de hoogte’!

Verhuizen is complex, maar verhuizen naar een hogere verdieping gaat nog een stapje verder. Toch is dat geen reden om de verhuis uit te stellen of te stresseren: met een goede verhuislift kom je namelijk al een heel eind – zeker als je weet dat in 95 procent van de gevallen verhuizen via een verhuislift:

Verhuizen op meerdere manieren

Professionele verhuispartner Dockx Movers biedt je verschillende formules op maat, zodat je verhuis zo vlot mogelijk gebeurt. Zo heb je de standaard verhuislift met Dockx Movers liftbediener, maar kan je ook een zelfbouwverhuislift huren, of extra professionele mankrachten aanvragen om zwaar meubilair veilig binnen te halen …

Sowieso wordt bij ons standaard het nodige professionele veiligheidsmateriaal meegeleverd, zoals veiligheidskegels om de locatie af te zetten, verhuisdekens, enzovoort.

Verhuislift met liftbediener

Verhuizen op hoogte is niet zonder risico. Daarom huur je bij ons niet alleen een ladderlift of verhuislift, maar wordt standaard een vakbekwame liftbediener meegestuurd om je tijdens de verhuis bij te staan.

  • De liftbediener vormt een extra zekerheidsgarantie, aangezien ze regelmatig veiligheidsopleidingen volgen, perfect weten hoe en waar de ladderlift te plaatsen om schade te vermijden.
  • Door ervaring kunnen ze de verhuisliftcapaciteit perfect inschatten.
  • Sowieso zijn de verhuisliften zelf honderd procent veilig
  • De verhuisliften worden driemaandelijks gekeurd door een erkende controleorganisatie.

Zelfbouwverhuislift?

Dockx Movers biedt ook het alternatief van een zelfbouwverhuislift aan, die te huur is in een Dockx Service Shop. Met de zelfbouwladderlift kan je zelfstandig verhuizen tot en met de derde verdieping. Let wel, voor de veiligheid ben je idealiter met minstens vier personen. Aangezien de verhuislift elektrisch werkt, moet je ook een stopcontact en eventuele verlengkabel in de buurt hebben. Nog dit: de installatie daarvan vraagt enige handigheid en technische knowhow. Lees aandachtig de bijhorende handleiding voor je aan de slag gaat met de zelf op te stellen en zelf te hanteren verhuislift. Of bekijk dit handige filmpje?

verhuislift met bediening Dockx Movers

Professionele verhuispartner mét verhuislift en mankracht

Moet je zware meubels of machines verhuizen? Op zich al een uitdaging, maar ook nog eens in de hoogte? Dan doe je er wellicht goed aan om naast een verhuislift met bediener ook ervaren verhuizers in te schakelen. Die kunnen de lift met de juiste gewichtsverdeling stapelen en halen het materiaal voorzichtig – en uiteraard schadevrij – binnen.

Contact

Wil je een verhuislift met liftbediener inzetten? Maak dan hier een afspraak. Nadat de praktische regelingen zijn getroffen, wordt de verhuislift aan huis gebracht. Of je in de tussentijd zelf nog iets kan doen, behalve spullen in verhuisdozen sorteren en klaarzetten? Zeker en vast: je moet namelijk altijd een parkeerverbod aanvragen bij je gemeente, zodat op de verhuisdag de verhuislift gegarandeerd plaats heeft.

Gebeurd? Dan staat niets nog een vlotte verhuis in de weg!