Het juiste materiaal voor een vlotte verhuis

Ongeacht hoeveel verhuiservaring je hebt, elke keer opnieuw brengt een verhuis de nodige stress met zich mee. Wat neem je wel mee en wat niet? Heb ik wel genoeg mankracht? En dan nog oppassen dat er niets kapot gaat. Gelukkig kan je, dankzij de tips van Dockx Movers, de zorgen over het verhuismateriaal achter je laten. Van verhuisdozen en kleefband tot inpakpapier en noppenfolie, Dockx Movers weet er alles over. Ben je benieuwd hoe de juiste materialen je verhuis veiliger, efficiënter en ecologischer maken? Lees dan zeker verder!

Het juiste materiaal voor een vlotte verhuis - Dockx Movers

Handige verhuistools maken het simpel

Door de juiste verhuistools te kiezen, maak je de planning van een verhuis een pak gemakkelijker. In plaats van je rug te belasten door zwaar sleurwerk, denk je beter na over je verhuischecklist en hoe je het efficiënt kan aanpakken. Maak op voorhand ook zeker een specifieke selectie van verhuisdozen voor efficiënt in- en uitpakwerk. En om de dozen dicht te kleven, gebruik je een gemakkelijke tape dispenser die je veel tijd bespaart. Dankzij de juiste materialen gaat alles véél sneller, wat ook kostenbesparend is. Een aantal investeringen in het juiste verhuismateriaal maken keer op keer het verschil.

Kies voor duurzame verhuisdozen

Het is nuttig om te kijken naar de duurzaamheid van je verhuismateriaal. De planeet gaat je dankbaar zijn. Tegenwoordig loont het om te investeren in duurzame kartonnen dozen. Ook die kan je keer op keer hergebruiken. Kies voor Dockx Boxes uit dubbel gelaagd en 100% gerecycleerd karton, vervaardigd in België. Dit zorgt ervoor dat je dozen hun stevigheid behouden, niet doorscheuren of inzakken als je ze stapelt. En voor je breekbare spullen gebruik je best een serviesdoos met glasverdeling en gerecycleerde verpakkingschips als alternatief voor noppenfolie. De chips vullen lege ruimtes op en fixeren de producten in de doos. Zo zijn ze bestand tegen schokken en gaan zowel de producten als de verhuisdozen langer mee. Om het duurzaamheidsprentje compleet te maken, is papieren eco tape een aanrader om je dozen dicht te plakken. Minder wegwerpplastic in de wereld, daar gaan we allen voor!

Wist je dat meer dan 90% van de Dockx verhuisdozen en –materiaal lokaal vervaardigd zijn? Zo dragen we ons steentje bij!

Bescherm je spullen tijdens de verhuizing

Uiteraard wil je niet dat je spullen beschadigd geraken tijdens de verhuis. Je kan bijvoorbeeld een aantal weken voor je verhuist, kranten beginnen verzamelen om je servies en breekbare spullen mee in te pakken, ben je eerder een digitale lezer en vind je krantenpapier passé kan je ook steeds inpakpapier online bestellen. Door juiste materialen (zoals stevige verhuisdozen en beschermende verpakkingsmaterialen, beschermdoeken, verhuisdekens, bordenbeschermers …), kan je er zeker van zijn dat je spullen vlot en veilig van A tot B geraken.

Je kledij kan je trouwens ook op een creatieve manier verhuizen. Leg je kledij met kleerhangers op je bed, in een matrashoes en vouw deze dicht. Zo zijn ze beschermd en gemakkelijk bij elkaar.

Maak verhuizen gemakkelijk met handige verhuispakketten

Als je weinig ervaring hebt met verhuizen of bijna geen materiaal tot je beschikking hebt, zijn de verhuispakketten van Dockx Boxes misschien een oplossing. Wij bieden een breed scala aan verhuispakketten die perfect zijn afgestemd op verschillende verhuisbehoeften. De pakketten bestaan uit dozen, opvulmateriaal, noppenfolie, tape… noem maar op. Of je nu naar een kleine studio verhuist of een groter huis, er is altijd een verhuispakket die bij je past. Maak het jezelf gemakkelijk en verhuis op maat van je gezin!

Met deze handige pakketten hoef je je geen zorgen te maken over het ontbreken van essentiële verhuismaterialen en kun je stressvrij en efficiënt je verhuisproject aanpakken.

Laat het tillen over aan verhuisprofessionals

Alles goed voorbereid en ingepakt? Laat de verhuiswagen dan maar komen. Introducing: Dockx Movers, de volledige verhuisservice. Wij bieden een gevarieerd en breed aanbod van verhuisoplossingen dat aansluit op kleine en grote noden van particulieren, bedrijven en administraties. Ervaren verhuizers staan voor je klaar om de verhuis snel en efficiënt te laten verlopen.

Verhuismateriaal, groot of klein

Kortom, professioneel verhuismateriaal maakt alles makkelijker. Bij Dockx Movers kan je terecht voor de aankoop van al jouw verhuismateriaal, groot of klein en bij Dockx Rental helpen ze jou graag bij het vinden van de juiste bestel- of verhuiswagen en de nodige verhuistools voor jouw specifieke transportbehoeften. Uiteindelijk staan de verhuizers van Dockx Movers voor je klaar om het zware tilwerk van je over te nemen. Nog een vraagje over onze services?

Neem gerust contact op voor meer informatie.