Home » Verhuis video’s

Verhuisvideo's

Hebt u hulp nodig bij het inpakken, inladen of verplaatsen van uw kostbare goederen tijdens de verhuis? De Dockx Movers verhuizers delen hun ervaring en tips over specifieke verhuis uitdagingen. Bent u op zoek naar gefundeerd advies over verhuizen met kinderen of verhuizen met 55-plussers en senioren? Dockx laat experten aan het woord die hun advies geven over deze onderwerpen.

Meet the experts!

Zorg er tijdens uw verhuis voor dat u een bekwaam team verhuizers hebt, zodat uw verhuisdag vlot en zorgeloos verloopt. Nog op zoek naar een professionele verhuisfirma waar u op kan rekenen? Geef uw verhuis met een gerust hart aan de ervaren verhuizers van Dockx Movers. Maak in de video kennis met het team verhuisexperten. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

HOE VERHUIST U MET KINDEREN?

Verhuizen met baby’s, kinderen en tieners kan emotioneel best zwaar zijn. Met een goede planning kan u er nochtans een leuk avontuur van maken. Hoe u de verhuis moet voorbereiden hangt af van de leeftijd van het kind. Bekijk het advies van kinderpsychologe Laetitia Sadia Perez, en zo wordt verhuizen kinderspel.

VERHUISTIPS VOOR 50-PLUSSERS EN SENIOREN

Verhuizen op latere leeftijd? Wat zijn de mogelijke nieuwe woonvormen, wanneer denkt u als oudere best na over verhuizen en hoe laat u de senior afscheid nemen van de oude woning? Onderzoeker An-Sofie Smetcoren (VUB, Belgian Ageing Studies) deelt haar tips in dit interview.

HOE VERHUIST U EEN PIANO?

Een piano verhuizen? Een piano heeft vaak een grote emotionele waarde. Hoe gaat u de uitdaging aan om deze veilig te verhuizen? De ervaren Dockx Movers verhuizers delen hun verhuistips in deze video voor een veilige en zorgeloze verhuis van uw piano.

HOE VERHUIST U EEN AQUARIUM?

Een aquarium verhuizen, een grote stress voor uw vissen en wellicht ook voor u. Hoe u het aquarium verhuist is afhankelijk van de grootte. De verhuizers van verhuisfirma Dockx Movers vertellen in deze video o.a. over hoe u het aquarium veilig inpakt en hoe u de vissen best vervoert. Met deze tips voelen uw vissen zich snel weer als een vis in het water!

HOE VERHUIST U VIA EEN GLAZEN BALUSTRADE?

Hoe plaatst u een verhuislift tegen een glazen balustrade? Is er extra bescherming nodig zodat de balustrade niet breekt? Wat is het maximum laadgewicht van de ladderlift? De ervaren Dockx Movers verhuizers vertellen in deze video waar u rekening mee moet houden voor een geslaagde verhuis.

HOE VERHUIST U TERRASPLANTEN?

Hebt u een klein plantje gekocht dat ondertussen is uitgegroeid tot een grote plant of boom? Het is een niet te onderschatte klus om uw grote terrasplanten te verhuizen. Hoe haalt u de plant uit de pot en hoe zorgt u voor een veilig transport in de verhuiswagen? Bekijk de volledige video en ontdek alle tips van de professionele Dockx Movers verhuizers.

Geïnteresseerd?

Onze adviseurs helpen u graag verder.