Adres

Wiedauwkaai 3
9000
Gent

Openingsuren

Maandag t/m zaterdag
7u30 – 12u00 en 13u00 – 18u30

Jouw vertrouwde verhuisbedrijf in Gent

Verhuizen in Gent was nooit zo eenvoudig

Bij Dockx Movers zijn we trots op onze 40-jarige passie voor verhuizen. We zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven in Gent en omgeving.

Of je nu verhuist binnen Gent of daarbuiten, bij Dockx Movers ben je aan het juiste adres. We bieden een professionele verhuisservice aan, waarbij we jouw waardevolle spullen met de grootste zorg behandelen. Ons ervaren team van verhuizers staat voor je klaar om jouw verhuis zo efficiënt en planmatig mogelijk te laten verlopen.

We beschikken over een breed gamma aan verhuiswagens en verhuisliften, zodat we voor elke verhuis de geschikte materialen kunnen inzetten. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het verhuizen van grote en waardevolle items zoals kasten of een piano. Ons opgeleide en vakkundige verhuisteam zorgt ervoor dat deze items veilig en onbeschadigd op de nieuwe locatie aankomen.

Een verhuizing kan best wel stressvol zijn, maar bij Dockx Movers streven we ernaar om deze stress tot een minimum te beperken. We ondersteunen je graag in elke stap van het verhuisproces en zorgen ervoor dat jouw verhuis vlot en probleemloos verloopt.

Verhuur van verhuisliften in Gent

Naast verhuizingen bieden we ook verhuur van verhuisliften aan in Gent. Ga je binnenkort verhuizen naar een hogere verdieping en heb je een verhuislift nodig? Onze vakbekwame liftbedieners zorgen ervoor dat jouw verhuis vlotter en sneller verloopt, en dat er minder kans is op schade aan traphallen en je meubilair.

Onze ervaren verhuizers zorgen voor een makkelijke & eenvoudige verhuis, ook van grote stukken en naar bovenste etages. We beschermen je meubilair bij elke verplaatsing en regelen je volledige overdracht op de vlotste manier.

Verhuizen in Gent met Dockx Movers

Waarom kiezen voor Dockx Movers als partner voor je verhuis in Gent?

Verhuiskantoor in Gent

Heb je vragen over onze diensten of wil je graag meer informatie? Onze medewerkers helpen je graag verder in ons kantoor in Gent.

Dockx, meer dan een verhuisbedrijf

Bij Dockx Movers gaan we verder dan enkel hulp bij je verhuis. Ook voor meubelbewaring en al je verhuismateriaal zoals verhuisdozen, inpakmateriaal & verhuispaketten kan je bij Dockx Movers terecht.

Ervaren verhuizers

Dockx Movers staat garant voor een vlotte en professionele verhuis. Je mag rekenen op een goede service en een ervaren en gepassioneerd verhuisteam.

De prijs van een verhuis in Gent

Een verhuisfirma inhuren biedt een heel aantal voordelen. Je verhuist snel en efficiënt en hebt de garantie dat alles vlot en veilig verloopt. Bovendien hoef je zelf weinig meubelen te tillen en heffen.

Wat is de prijs voor een verhuisbedrijf in Gent? We maken graag een offerte op maat op zodat je perfect weet wat het kostenplaatje is voordat de verhuis aanvangt. We zijn grote voorstander van transparantie dus bij ons geen verborgen kosten maar alles duidelijk op voorhand gecommuniceerd en afgestemd.

Onze prijsopgave wordt beïnvloed door de volgende factoren:

Ben je benieuwd wat jouw verhuis in Gent je precies zou kosten? Vraag dan vrijblijvend een persoonlijke offerte aan, op maat van jouw specifieke situatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Bestel al je verhuismateriaal bij Dockx Boxes

Bij een verhuis komt veel meer kijken dan enkel het verhuis van de meubelen. Alle persoonlijke spullen inpakken, liefst per kamer of gebruik, vergemakkelijkt het installeren aanzienlijk. Hiervoor komen de verhuisdozen, inpakmaterialen en verhuisstickers van Dockx Boxes goed van pas.

We bieden een ruim assortiment verhuisdozen voor een vlotte en veilige verhuis. Koop je verhuismateriaal online of in een Dockx Service Shop en start morgen al met inpakken.

Kies je voor Dockx Movers Brussel als partner voor je verhuis? Dan ontvang je meteen een mooie korting die je kan gebruiken op onze webshop. Zo spaar je meteen een investering uit op je verhuisdozen en ander verhuismateriaal.

Verhuisdozen

Om al je spullen onbeschadigd verhuisd te krijgen heeft Dockx Boxes een ruim assortiment specifiek verhuisdozen zoals boekendozen, linnendozen, serviesdozen en vele anderen.

Verhuismateriaal

Laat je verhuisdag zo efficiënt mogelijk verlopen met het juiste verhuismateriaal van Dockx Boxes zoals noppenfolie, kleefband, beschermchips, schilderijhoeken en meer. Zo geraken je kostbaarheden makkelijk en veilig op hun bestemming.

Verhuispakketten

Weet je niet precies hoeveel dozen en inpakmateriaal je moet voorzien voor je verhuis? Ontdek dan onze volledige verhuispakketten op maat van jouw gezinsgrootte.

Onze extra diensten

Dockx Movers gaat verder dan enkel de verhuisservice in Brussel. Je ontdekt hier onze andere diensten, van meubelbewaring tot het huren van verhuiswagens en het organiseren van een kantoorverhuis voor je bedrijf.

Geïnteresseerd?

Onze adviseurs helpen jou graag verder.