Adres

Humaniteitslaan 217
1620
Drogenbos

Openingsuren

Maandag t/m zaterdag
7u30 – 12u00 en 13u00 – 18u30

Jouw vertrouwde verhuisbedrijf in Brussel

Verhuizen in Brussel was nooit zo eenvoudig

Ben je op zoek naar goede verhuizers in Brussel en omstreken? Bij Dockx Movers ben je aan het juiste adres voor al je verhuizingen in Brussel. Ons familiebedrijf kan trots terugblikken op een 40-jarige passie voor verhuizen.

Je kan bij ons terecht voor een professionele verhuisservice van al je waardevolle spullen, zowel voor particulieren als bedrijven. Voor je verhuis in Brussel hebben we een breed gamma verhuiswagens, verhuisliften en ervaren verhuizers voor je klaarstaan. We ondersteunen je met plezier in het efficiënt en planmatig verhuizen.

Wil je grote en waardevolle items zoals kasten of een piano te verhuizen? Geen enkel probleem: dankzij ons opgeleid en vakkundig verhuisteam worden ze veilig verhuisd.

Vraag vrijblijvend een offerte afgestemd op jouw persoonlijke noden aan voor je verhuizingen in Brussel en laten we samen zorgeloos verhuizen!

Verhuislift huren

Huur een verhuislift in Brussel

Ga je binnenkort verhuizen van of naar Brussel en heb je daarbij een verhuislift nodig? Bij Dockx Movers kan je eenvoudig een ladderlift huren met vakbekwame liftbediener. De verhuislift wordt bij jou ter plaatse gebracht en vervolgens bediend tijdens je verhuis in Brussel.

Onze ervaren verhuizers zorgen voor een makkelijke & eenvoudige verhuis, ook van grote stukken en naar bovenste etages. We beschermen je meubilair bij elke verplaatsing en regelen je volledige overdracht op de vlotste manier.

Verhuizen in Brussel met Dockx Movers

Waarom kiezen voor Dockx Movers als partner voor je verhuis in Brussel?

Verhuiskantoor in Brussel

Heb je een vraag over onze diensten of wil je graag meer informatie? Spring gerust even binnen in ons kantoor in Brussel, onze medewerkers helpen je met plezier verder.

Dockx, meer dan een verhuisbedrijf

Bij Dockx Movers gaan we verder dan enkel hulp bij je verhuis. Ook voor meubelbewaring en al je verhuismateriaal zoals verhuisdozen, inpakmateriaal & verhuispaketten kan je bij Dockx Movers terecht.

Ervaren verhuizers

Dockx Movers staat garant voor een vlotte en professionele verhuis. Je mag rekenen op een goede service en een ervaren en gepassioneerd verhuisteam.

De prijs van een verhuis in Brussel

Een verhuisfirma inhuren biedt een heel aantal voordelen. Je verhuist snel en efficiënt en hebt de garantie dat alles vlot en veilig verloopt. Bovendien hoef je zelf weinig meubelen te tillen en heffen.

Wat is de prijs voor een verhuisbedrijf in Brussel? We maken graag een offerte op maat op zodat je perfect weet wat het kostenplaatje is voordat de verhuis aanvangt. We zijn grote voorstander van transparantie dus bij ons geen verborgen kosten maar alles duidelijk op voorhand gecommuniceerd en afgestemd.

Onze prijsopgave wordt beïnvloed door de volgende factoren:

Ben je benieuwd wat jouw verhuis in Brussel je precies zou kosten? Vraag dan vrijblijvend een persoonlijke offerte aan, op maat van jouw specifieke situatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Bestel al je verhuismateriaal bij Dockx Boxes

Bij een verhuis komt veel meer kijken dan enkel het verhuis van de meubelen. Alle persoonlijke spullen inpakken, liefst per kamer of gebruik, vergemakkelijkt het installeren aanzienlijk. Hiervoor komen de verhuisdozen, inpakmaterialen en verhuisstickers van Dockx Boxes goed van pas.

We bieden een ruim assortiment verhuisdozen voor een vlotte en veilige verhuis. Koop je verhuismateriaal online of in een Dockx Service Shop en start morgen al met inpakken.

Kies je voor Dockx Movers Brussel als partner voor je verhuis? Dan ontvang je meteen een mooie korting die je kan gebruiken op onze webshop. Zo spaar je meteen een investering uit op je verhuisdozen en ander verhuismateriaal.

Verhuisdozen

Om al je spullen onbeschadigd verhuisd te krijgen heeft Dockx Boxes een ruim assortiment specifiek verhuisdozen zoals boekendozen, linnendozen, serviesdozen en vele anderen.

Verhuismateriaal

Laat je verhuisdag zo efficiënt mogelijk verlopen met het juiste verhuismateriaal van Dockx Boxes zoals noppenfolie, kleefband, beschermchips, schilderijhoeken en meer. Zo geraken je kostbaarheden makkelijk en veilig op hun bestemming.

Verhuispakketten

Weet je niet precies hoeveel dozen en inpakmateriaal je moet voorzien voor je verhuis? Ontdek dan onze volledige verhuispakketten op maat van jouw gezinsgrootte.

Onze extra diensten

Dockx Movers gaat verder dan enkel de verhuisservice in Brussel. Je ontdekt hier onze andere diensten, van meubelbewaring tot het huren van verhuiswagens en het organiseren van een kantoorverhuis voor je bedrijf.

Geïnteresseerd?

Onze adviseurs helpen jou graag verder.